Model A

Studentenwagens

Model B

Paleiswagen


Model E

ALGEMEEN
Onze woonwagens mag je best multi-functioneel noemen, ze worden al jaren voor allerlei doeleinden gebruikt. Er worden scenario's voor tv series in geschreven, er worden tekeningen en schilderijen in gemaakt, in Drente heeft een jongetje leren drummen in een wagen zonder dat zijn ouders daar gek van werden.

Een model P is op wereldtournee met een Russisch theatergezelschap, een speciale A met een extra stevig chassis reist door heel Europa en gaat mogelijk door naar India waarbij onderweg de kost verdiend gaat worden met tattoo's zetten en handlezen.
Vlak boven Parijs kreeg een klant van ons een bronzen medaille voor zijn woonwagenverhuurproject van de Franse minister van tourisme (waarom krijgen wij geen medaille?).

De meeste wagens staan 'gewoon' als extra vertrek in de tuin bij particulieren maar ook hotels, chambre d' hotes en campings kiezen steeds vaker voor onze wagens als gemakkelijke en charmante manier om de accomodatie uit te breiden. Sommige wagens worden zelfs permanent bewoond. Wij bieden 4 modellen - zie boven - die tegen meerprijs aan uw wensen aangepast kunnen worden.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Model A te voorzien van de bedstee van Model B. Ook hebben we voor hotels en campings wagens gebouwd met badkamer waarin sanitair geïnstalleerd is. Informeer bij Kees naar de mogelijkheden. De opbouw en de buitenbetimmering is grotendeels vurenhout, 'kwetsbare' delen zoals de koekoek, luiken, trap, balkon kunnen van eiken worden gemaakt. Onze eerste nieuwe wagens zijn nu 20 jaar oud en blijven dankzij regelmatig onderhoud erg mooi. Een woonwagen kan vergeleken worden met een Chesterfield bank of zo u wilt een Levi's spijkerbroek. Door de wagen (vaak) te gebruiken wordt zij alleen maar mooier. Met liefdevol onderhoud, moderne beitsen en kitten kan een woonwagen een levenlang mee gaan. We hebben 2 wagens op het erf staan van ruim 65 jaar oud.

Dankzij hun klassieke en charmante verschijning staan 'onze' wagens op plekken waar caravans en mobile homes niet mogen staan.

Levertijden hangen vooral af van andere bestellingen. Tot nu toe konden wij leveren tussen de 3 en 5 maanden. We hebben in de Ardeche altijd een model A op voorraad om te laten zien. Deze is zowel te huur als te koop.

Als u voor de zomer een geheel nieuwe wagen wilt op de door u gewenste plek, dan is het verstandig nu te bestellen. Afgelopen jaren bestelden veel klanten pas in het voorjaar en dan loopt u het risico dat er pas na de zomer geleverd kan worden.

Met een tractor of een paard voor de wagen kunt u er mee op reis en zult u weinig of geen problemen krijgen. Als u uw wagen achter de auto wil vervoeren ('snelverkeer') moet uw wagen RDW goedgekeurd zijn en een kenteken hebben. In dat geval bouwen wij de wagen op een modern merkchassis en moet u er mee naar de RDW.
Klik voor meer informatie op één van de 4 foto's hierboven.


Leuk voorstel
Aspirant-kopers die van ver komen kunnen 's avonds bij ons aanschuiven en vervolgens een nacht in een woonwagen slapen. Kosten 70 euro voor 2 personen. Zo'n bezoek verplicht u tot niets en als u een wagen koopt, krijgt u die 70 euro weer terug.

Bel Kees voor een afspraak: 00 33 4 75 66 80 34. In Frankrijk belt u 04 75 66 80 34Routebeschrijving
Vanuit Nederland of België: Over Parijs of Nancy naar Lyon, door naar Valence en Loriol. Bij Loriol verlaat u de A7 (of de N86 of de N7) en rijdt u naar Privas door de 'Vallée de l'Ouvèze'. In Privas rechtdoor richting Aubenas (let op: diverse GPS programma's sturen u in Privas naar het noorden de bergen in; niet op reageren, gewoon rechtdoor) over de D 104/ N 304. Na 12 kilometer rechtsaf richting Mont-Gerbier en Saint-Joseph.

Dat is de D122. Na een paar kilometer ziet u bij de afslag Ajoux een bordje "Les Roulottes du Travers". U neemt wel die afslag maar u gaat niet door naar Ajoux (postcode 07000) maar op de eerste kruising met de dikke rotsen scherp naar links. Blijf de bordjes volgen en na 2 km staat u bij ons op het erf.

Ook vanuit het Zuiden moet u bij Loriol van de A7 af. Komt u over Aubenas, rij dan over de D 304/104 richting Privas. 12 km voor Privas, direct na de Colle de l'Escrinet gaat u linksaf de D122 op richting Mont Gerbier en Saint Joseph.