De eerst datcha staat al weer een jaar of 12 bij ons op het erf in Ajoux in de Franse Ardeche. Zij kan op afspraak bezichtigd worden.

De kleine datcha heeft 2 slaapkamers, een badkamer er tussenin, een grote woonkamer met keuken en een groot balkon dat in de zomer deel kan uitmaken van de woonkamer.

Alle datcha's worden dubbelwandig en zijn geisoleerd en alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Trap, balkonvloer, pilaren, deuren, raamkozijnen en luiken zijn gemaakt van eikenhout, de rest is van goede kwaliteit vuren en grenen. Het opbouwen van dit bouwpakket kostte 3 personen anderhalve week. Volgende datcha's zullen zelfs sneller gebouwd kunnen worden.

De datcha op de fotos is nu te koop en kost 45.000 euros zonder btw. Voor een helemaal nieuwe moet u rekenen op 65.000 euros zonder btw.

De Datcha de Luxe komt vers van de tekentafel en is 12.50 m breed en 8.40 m diep. Woonkamer en keuken meten samen bijna 19 m² en zijn voorzien van klassieke lambrizering vanaf de vloer tot het plafond. De luxe badkamer is 7 m² en de slaapkamers zijn gemiddeld 10 m². Omdat we modulair ontwerpen kan uw datcha gemakkelijk groter of kleiner gemaakt worden.

"Dr Zhivago heeft het pand net verlaten maar het kan goed zijn dat ie volgende week al weer terug is. Maar dan met Julie Christie!